И М Е Т О Г Е О Р Г И

В Памет на моя дядо
Георги Лазаров

Името Георги носи в основата си гръцки корен и много често се превежда като „земеделец”.Обикновено се свързва със светията, който преборил змея и със силата на вярата си преодолял всичи мъчения,в името Господне.
Христовият мъченик Георги живял по времето на император Диоклетиян. Още съвсем млад, получил чин началник на легион и дори самият император го направил член на държавния съвет. Георги се родил в онова смутно време, когато християнството било преследвано от властта.
“ Quo vadis” попита Сенкевич и отговорът дойде с насочения палец надолу от миналото.
Младият мъж изповядвал христовата вяра и не се страхувал да го заяви публично в Никодимия. Доклетиян му дал шанс да се отрече от думите си. Георги бил подложен на много тежки мъчения. Горели нозете му, свличали кожата му, на гърдите му бил поставен тежък камък, оцелял, дори след като бил хвърлен с яма от негасена вар…Георги имал силна и непоколебима вяра. Молел се за сили и търпение. Това накарало много хора да приемат християнството. Младият мъж проповядвал Христовите идеи, че тялото може да умре, но не и душата. На всеки, който имал силна вяра му се давали сили да върши чудеса, както Месията. За доказателство, пред самия Диоклетиян, Георги възкресил мъртвец. Жрецът Атанасий паднал ничком в краката на младия християнин и се отрекъл от езическите богове. Вбесен, императорът го хвърлил в тъмница. Много хора, тайно подкупвали тъмничаря,за да чуят проповедите за словото Божие. Легендата разказва, че при Георги дошъл беден земеделец , чиито вол умрял и той не можел да оре нивите си. Подобно на Христос, затворникът му дал надежда и му казал да си иде в къщи.Животното било там – живо и здраво. Земеделецът високо прославил името Господне и за тази си дързост бил осъден на смърт. За това се счита, че Чудотворецът е пазител и на стадата. Преди смъртта, на Георги му били предложени почести и дарове, ако се отрече от Хрста. Диоклетиан го завел в езически храм, за да го склони да се върне в „ правия път”. С молитви и вяра, светецът разрушил идолите и посочил истинския Бог. В този момент, императрица Александра официално обявила,че отдавна е приела христовата вяра. Бесен, Диоклетиан заповядал Георги и собствената му съпруга да бъдат обезглавени. През целия път, императрицата тихо се молела на Господа. Капнала от умора, тя помолила за почивка.Подпряла се на една стена и спокойно предала Богу дух. Блажената и смърт засилила вярата на младия мъж – Великомъченик Георги и той спокойно навел глава пред вдигнатия меч. Християнинът бил обезглавен на 23.04.303 г/
Това е накратко животът на един силен мъж, който доказал и показал силата на Божието слово. Има и легенда за змея, който Георги убива, за да спаси цяло село и младите момичета, които били пренасяни в жертва…За това, Светията е символ и на войнството.
Ровейки се в житието на този мъж, аз всъщност разбрах, колко мощни вибрации носи името Георги. То присъства в много народности и звучи по различен начин – Джордж, Георгий, Георг, Георгиус и т.н., но посланието е едно и също – страдащ в името на велика идея, изпитания, в името на Вселенските закони и сила да се справи с трудностите.
В българският вариант, Георги е съставено от 6 букви. Мъжете, които носят това име, трудно изпълняват кармичната си програма, ако живеят сами. За тях е важно да имат човек до себе си, партньор, който да ги подкрепя. Георги търси хармонията във взаимоотношенията и в живота, като цяло. Независимо от това, че до някъде е егоист в любовта, той се нуждае от много силна обич. Чувствителен, умее да подбира хората, с които контактува. Георги е силно свързан със своите корени и минало. Задачата му в този живот е да създаде семейство, защото неговата сигурност е в дома. Слабостите на името се свързва с Нептун в Стрелец. Георги има изключителна интуиция и дори пророчески сънища, но не умее да ги използва. Тайната планета водач на името е Слънцето и знакът Овен , което носи скритата цел и стремежът му към вътрешна душевност. Самостоятелен, силен и бляскав, импулсът и желанието за самодоказване са водещи в това име. Външното му проявление е свързано с големи промени. Ако вие сте Георги, то сте революционерът в днешния свят. Името ви символизира Плутон в Овен, трансформацията на животинското в човешкия облик и любовта към цялата Вселена. Това е осъзнаването на талантите и началото на новите идеи, които ще променят човечеството. Труден е животът на Георги. Самооценката му винаги е зависела от това, до колко е сплотено семейството му и дали е финансово подсигурено. Неочакваните промени и обрати са неизбежни в неговия живот. Мъжете, които носят това име, за да станат наистина Георги, трябва да преминат през изпитания, свързани със свободата, ума, любовта и жертвоготовността. Зодиакалният знак, под който са родени е много важен, защото той може да покаже синхрона или пречката, за да премине през кармичните задачи. Планетарният номерологичен ключ на Георги е свързан с Меркурий/Уран, Венера, Уран/ Сатурн, Марс/ Нептун.
Името е пълноценно и стабилно. Изявени са мъжките качества, които му дават възможност да изпълни кармичната си програма и да контролира настъпващите промени. Винаги се адаптира в средата.
Георги дава на притежателя си големи амбиции и целеустременост. Много често носи неудовлетвореност от самия себе си и от другите, но притежава изключителен талант за общуване и убеждаване. Мъжете с това име могат да поведат масите след себе си, защото вдъхват вяра. Те са очарователни, харизматични и с многотънко чувство за хумор. Ако искат популярност, винаги могат да я имат.
Името работи на физическо и емоционално ниво. Ако сте кръстени на Свети Георги, то вие притежавате голяма издръжливост и способност да понесете тежките условия. Можете да сте практичен, но и импулсивен. Украсявате идеите, които получавате от висшите светове, като проблясък на мисъл или като сън и носите способността да вдъхновявате.Името Георги дава наченки на екстрасензорни способности, но в същото време символизира и агнеца, жертвата, пренесена в името на идеала.
Ако имате шанса да сте кръстени на този Великомъченик, то вие сте роден ръководител, който се нуждае от власт и признание. Независимо от това, вие умеете да работите в екип. Можете да се насочите в развитието си към механиката или науката, да сте ментор или учител.Определено имате аналитичен ум. Първите ви години няма да са от най-леките. Ще се наложи да работите много и упорито. Шансовете ви да създадете семейство са между 18-тата и 27-та ви година. Тогава ще отделяте по-голямо внимание на дома и децата.
Георги осъзнава своята стабилност и му е нужна подкрепа. За това, не трябва да живее изолирано. Нужен му е партньор, който е внимателно подбран. Въпреки това се нуждае от лично пространство и свобода, за да упражнява ума си. Георги не е човек, който с лекота ще смени хората до себе си. Понякога плановете му се сриват, но Георги няма да се предаде, а ще продължава да крои планове за бъдещето. Неговото главно ударение е свързано с Венера в Дева, което не е от най- идеалните и положения. От една страна, това ще дава известни проблеми в любовта и забавяне в брака, но в същото време, говори за добър родител и възможност за успех в търговските сделки. Върховото развитие на човек с името Георги ще дойде между 28-та и 36-та година.
Ако сте под влиянието на тези вибрации, бъдете сигурни, че ще имате необходимата защита. Бъдете готови да понесете препятствията в името на Любовта и Светлината. Не се предавайте. Свети Георги е убил змея с много смелост и кураж. Използвайте аналитичния си ум и се вслушвайте в интуицията си.
Дядо ми беше прекрасен човек – ерудиран и силен, умеещ да намери общ език с всички. Четеше и учеше до края на живота си. Наследих неговата библиотека, език и начин на изразяване. Вярвам, че докато съм писала това, той ме е подкрепял и насочвал. Духът му е с мен и винаги се е появявал, когато съм имала нужда от подкрепа. Никой не носи неговото име – нито аз, нито сестра ми, нито децата ни, но ние носим като егрегор фамилията му в наследство.
Името Георги ще остане във всички езици, като символ на вярата и смелостта, като победата на Духа над тялото.
Ние, българите имаме чудесен празник – Гергьовден. На този ден полагаме жертвата, агнецът, без да осъзнаваме силата на този християнски мъченик – Георги. Нека си спомняме и почитаме това име, нека осъзнаем, че то е много важно за всеки един от нас.
Георги и неговата молитва са ни помогнали да оцелеем като Човеци и да осъзнаем, че Духът е несломим, ако е „хранен” с вяра и кураж.

42 коментара to “И М Е Т О Г Е О Р Г И”

  1. Ох,Кабалита,дано Свети Георги пази моя син Георги! Хубаво си го описала. 😉

  2. Името Стоян?

  3. Когато започнах анализ на името Георги, изпитах вътрешна нужда да го направя….Написала съм,че е в памет на дядо ми,човек,с когото съм имала много силна духовна връзка,макар и за кратко време….Така поне твърдят роднините ми…Не съм се замисляла дали да правя анализи и на други имена,но може би, някой ден ще стигна и до това-))))

  4. Невероятна статия! Баща ми се казва Георги и прочетох написаното с огромен интерес. Благодаря, че си споделила с нас всичко това!

  5. Елена, аз благодаря за вниманието. Това ми дава импулс да пиша и за други неща-))))

  6. Днес записахме в родилния дом синът ни Георги. Прочитайки всичко по-горе ме накара още веднъж да почувствам истински това българско име.Благодаря Ви. Кръстихме го на дядо му Ганчо.Някой може би си мисли,че двете имена са много различни,но ще Ви кажа,че и двамата празнуват на 06.05.т.е. на Гергьовден. А ровейки се в интернет разбрах,че името на баба ми Гена(на която съм кръстен) е далечна,сэкратена форма на Георги.Нашите определено са ми сбъркали името като са ме кръстили Евгени 🙂 Но аз им прощавам.:)

  7. ЗА ЕВГЕНИ: И вашето име си е хубаво – „благороден“. Много е хармонично в материален и духовен план.Притежавате много хубава енергия,която ви дава възможност за действие,макар и импулсивно-))).
    На Гергьовден да почерпите за малък Георги-))). Да е радост на мама и на тате, да е най-умното и сладко съкровище-)))).
    П.С. Спец съм на приготвянето на агнешкото,особено на пълнената плешка-)))).Ще се разберем,някак си-)))

  8. Благодаря за хубавите думи и пожелания. Относно 6-ти не знам дали ще
    успея да се вредя от дядовците,но определено ще почерпя с най-голямо удоволствие. Само хубави пожелания от мен на всички.:)

  9. az sam georgi i sam mnogo blagodaren na roditelite si 4e sa me krastili georgi na vas blagodarq 4e spodelixte s nas

  10. ЕЛЕНА ЯНАКИЕВА Says:

    Здравей скъпа КАБАЛА,моят обичан съпруг се казва Георги,и ако знаеш само как ни са се свили сърчицата,намира се в много деликатна ситуация,налага се да му извадят и единствения бъбрек,който има,измъчихме се от притеснения ,а той горкият от къде тая сила, да издържа и болка и всичко ,което се случва.Моля те можеш ли да ми кажеш,какво му показват числата,роден е на 02.11.1962 г.
    Много благодаря предварително.

  11. ЗА ЕЛЕНА ЯНАКИЕВА: Елена,няма как по числата да се каже за бъбрек или операция.Трябват много повече данни. Ще ви помоля да ми зададете конкретен въпрос,относно съпругът ви, за да видим какво ще се случи-)))

  12. ЕЛЕНА ЯНАКИЕВА Says:

    СКЪПА КАБАЛА,интересува ме в какъв период се намира в момента,забелязали сме, че всяка година октомври месец му е много труден,относно здравето, а от тук и това ,че не може да си движи нещата във фирмата,притеснява се и за финансовата страна на нещата.

  13. ЗА ЕЛЕНА ЯНАКИЕВА: Пак не задавате конкретен въпрос,а това ,което пишете ще изисква да ми кажете точен час на раждане на съпруга ви. Той трябва да се научи да приема промените в този живот,а на него му е трудно точно това-)).Той може да си работи като вол,там,и да си якара ,както си знае и изведнъж идва тайфунът и разпердушинва всичко около него и той стоииииии и мига на парцали-))). На него му дай яко бачкане, рутинна работа,но не и резки промени. Ей,това е големият проблем на мъжа ви. Тази година си му е такава,че ще има колебания във финансовата сфера,т.е.до края на годината. Мосле нещата ще тръгнат на оправяне. Що се касае до това,че винаги октомври месец има проблеми-)))…Предполагам,че сте чувала за сатурновата „дупка“,а при вас си е направо трап,която е 52 дни преди рождения ден на съпруга ви,така че съм склонна да мисля,че нещата се влошават още преди октомври. Ако искате,напишете ми часа му на раждане,за да съм по-точна. Така,като гледам ,още преди 1-2 година е започнала някаква криза при него и е склонен към хронични заболявания.

  14. ЕЛЕНА ЯНАКИЕВА Says:

    Много сте права Кабала, точно преди една година и половина Георги мина на хемодиализа а сега още от септември здравето му се влоши.Основният въпрос ни е дали ще има шанса за трансплантация.Той е роден в 6 ч без 2минути.

  15. ЗА ЕЛЕНА ЯНАКИЕВА: И тази година му предстои известен престой в болницата на съпруга ви. Попаднали сте на добри лекари.Тук виждам,като че ли някакво желание в чужбина ли да се лекува? Или сте подписали документи скоро,вероятно за операцията. Моята отговор е „да“. Имате реална възможност за трансплантация. Ако искате,задайте този въпрос отново,след известно време,защото ще имате период,в който съвесем ще се отчаяте, но след това,нещата изведнъж ще тръгнат във ваша полза-))).

  16. ЕЛЕНА ЯНАКИЕВА Says:

    Благодаря скъпа Кабала,пак ще те потърсим,благодаря!

  17. Името на моя син дойде в родилното. За момиче бяхме решили Виктория(победа), ала за момче така и не измислих…Съседката по легло предложи „Ами кръсти го Георги – Св Георги Победоносец … Така се казва и свекър ми, който е втори баща на съпруга ми, но го е отгледал от 3 год възраст. Така че не ми трябваше много време да реша. Радвам се да прочета още толкова хубави неща тук, както и че ще мога да дам по -пълноценни насоки в развитието му. Ако отделите малко време и да ми драснете някой ред на мейла Г-жо Кабала, за това какво е характерно за скорпион Георги, ще съм Ви много признателна, благодаря 🙂

  18. ЗА МАГДАЛЕНА: Напишете ми датата му на раждане и ще видя скорпион Георги-)))

  19. Георги Says:

    Здравейте!
    Интересна е информацията за името Георги която сте написали.
    Интересна ми е нумерологията и числата с които се раждаме, както като дата, така и трите имена. Аз си мисля, че те показват нашият път от раждането до смъртта, но не като профил на името или датата – както е при системата на Питагор, за първо, второ и т.н. число и от там подреждането и тълкуването на числата, а като конкретни години и дати. Като една скрита схема в нашата дата на раждане и трите ни имена при раждането, а не например след промяна на фамилията при жените след брак.
    Би било интересно да прочета вашено мнение.
    Аз съм роден на 06.05.1977 – Числото от трите ми имена е 19 – през 2009г. се случи важно събитие за мен. Как ще коментирате според тези данни 2028г. и 2047г.

  20. ЗА ГЕОРГИ: Няма как да ги коментирам. Числото от трите ви имена, едва ли е само 19,а е редуцирано до това. За мен са важни както транзитните години, така и домовете, през които преминава името ви от астрологична гледан точка. Вие ме карате да се занимавам малко повече с вас, а аз тук не го правя. Нали не смятате, че на всички с вашата дата на раждане и с число 19 на имената им се е случило важно събитие през 2009? Все пак, да отдадем дължимото и на картата в радикса ви по час на раждане

  21. Георги Says:

    Здравейте!
    Благодаря за отговорът ви към мен!
    Написах числото от трите ми имена и рожденната дата, както и 2009г. като ориентир. Всъшност те са 37, 45 и 27 които всъщност водят до 19.
    За час на моето раждане знам само че е малко след обяд – 12:00-14:00 … знам че това не е точен час, но до толкова знам.
    Аз исках друго да намекна с тези дати 2028г. и 2047г. … аз си мисля че открих интересни съвпадения и една как да кажа като формула която се повтаря в моята фамилия има я при родителите ми, има я при мен, а както излиза ще я има и при детето ми което очакваме да се роди, а по неговите данни които смятам че ще са правилни излизат моите данни и тези на жена ми. Или с две думи казано знам на коя дата ще се роди, вече излезе правилно предположението ми че е момче, а отделно излизат и други данни.
    Аз не се занимавам професионално, далече съм от вашите знания, но за мен тези съвпадения не ми приличат на случайност. Затова и ми е интересно дали можете да ми помогнете и да открием отговорите.

  22. ЗА ГЕОРГИ: С интересни неща се занимавате-))) Честно казано, не знам за каква формула говорите, но повторението на определени числа говорят за уроци, които трябва да се научат и за плащане на нещо по линия на рода. Не знам как сте изчислил датата на раждане на детето, но в медицината си има формула, която няма нищо общо с нумерологията, освен, ако сте измислил нещо друго.

  23. Да разбрах … както знаете в нумерологията и по принцип в тази област като цяло малко хора вярват, виждам че и вие се усмихвате … да знам че в медицината си има начин да се изчисли датата, макар и не на 100% точна и че този начин няма нищо общо с нумерологията, или поне аз незнам да има … и да смятам че съм открил нещо, което отговаря на точни години, а и дати. Тук пак ще повторя, че това няма нищо общо с профила за даден човек като характер или за плащанията по линия на рода за който споменавате, а за конкретни години и дати които се появяват. Това е например според данните на даден човек – датата на раждане, трите имена и т.н. да ви кажа примерно – вие ще се омъжите през 2000г. , ще имате дете през 2002г. и т.н. … до края … ако разбирате какво искам да намекна.
    А и както вече се случи на моя позната, преди около 15 години съвсем случайно тогава тя още ученичка в гимназия се запознава с човек който явно познава по детайлно астрологията и нумерологията и той на базата на нейните данни и казва че тя ще се омъжи на 28 години … преди 2-3 години тя навърши 28 и найстина се омъжи. Този случей, а и друг при мен ме предизвика да се поровя в книгите и интернет. Вярно информацията бих казал е оскъдна, но за основа може да се използва. Разбира се ако вие не вярвате на това няма лошо … живеем в демократична държава все пак … само ще вмъкна – лекарите с тяхната формула казаха за ден 01 …. аз със моята формула казвам за ден 06 … месеца няма да го споменавам … та да видим коя формула ще излезе вярната … ако имате желание може да ви пиша на датата за да ви разкажа да ли съм прав в изчисленията си …

  24. ЗА ГЕОРГИ: Вие говорите за астрология. Да, мога да ви кажа кой кога ще сключи брак, ще ражда и пр. На база на нумерологията мога да кажа като период. Объркахте ме с думата „формули“-))). За това и взех да се пуля-)))Възможно е, вие да сте измислили такава. А, що се отнася до лекарите- могат да са точни, ако съпругата ви няма аномалии в менструалния цикъл. То е все едно да ми кажете , че сте роден между 2 и 2,15, което предполага грешка-))),т.е. вие ме „лъжете“,съответно и аз ще излъжа-))), без да го осъзнаваме и двамата. Аз,лично, сметнах датата си на раждане с точност, което потвърдиха и лекарите. Нямаше грешка.

  25. Здравейте!
    Може би вече досаждам с моето любопитство относно тази тема и откриването на верният отговор. Ако е така моля да ми кажете и повече няма да ви преча, но за мен е интересна темата и ще продължавам да търся отговорите. Не бих си обидил на ваш отказ.
    Да това което споделяте и аз съм на същото мнение … може би думата „формула“ е силно използвана от мен, но и аз все пак написах „нещо като формула“ … няма значение … станала е грешка … явно е че говорим на един език но се пообъркахме малко :)))
    Да това което казвате за лекарите е така, но все пак това предполага вероятност за грешка, дори и без да го осъзнаваме както и вие го споменавате за 2 и 2,15.
    Споменавам формула, защото числата на даден човек сметнати по ОПРЕДЕЛЕН НАЧИН показват години който са съдбоносни за него. Когато по същият този определен начин използвам числата на друг човек излизат неговите съдбоносни години. Това имам впредвид като казвам „нещо като формула“ или може би правила за смятане, защото си е реално така. Все пак 1+2 винаги е равно на 3 нали? Има и други изчисления, но би ми отнело много време да ги опиша.
    Другото което си мисля е, че това което съм да кажем открил, е само една малка част от един по голям метод за изчисления.
    И нека пак да спомена, ако ви досаждам моля кажете ми. Ще се радвам на вашият отговор. Благодаря предварително.

  26. ЗА ГЕОРГИ: А, ние защо не си пишем по скайпа-))). Написал сте „нещо като формули“,ама, първо- аз съм от женски пол и второ – съм руса-))).Има начин,да,за смятане на съдбовни години. Могат да се изчислят, дори и на държавите-))). Ако искате да си дърдорим по тази тема, можем да използваме скайп-))))

  27. Здравей Кабала, ако съм жертва на престъпление, ще има ли рано или късно възмездие, Благодаря за отговор!

  28. ЗА ВЕСЕЛА: Смятате да чакате възмездието ли?

  29. obarnah se kam instituciite, no gubia ve4e nadejda!

  30. ЗА ВЕСЕЛА: Знаете ли, всичко зависи от това какъв тип е агресията… Важно е към какви точно инзтитуции сте се обърнала. Възмездие винаги има, но не по начина, по който ние смятаме,че ще стане. Бихте ли ми казала датата си на раждане, час и място, ако не ви притеснява.

  31. Здравейте впечатлен съм от статията Ви много бих се радвал ако може да ми направите едно от вашите предсказания за самия мен..Объркан съм и усещам че се намирам на своеобразен кръстопът в моя живот..Роден съм на……….В момента не бих могъл да Ви платя по никакъв начин .Много ще Ви бъда благодарен ако ми помогнете и изпратите отговора на имейл адрес…….

  32. ЗА ГЕОРГИ: Тук отговарям на конкретно зададени въпроси, така че, дефинирайте какво точно питате, за да ви отговоря.

  33. ….ли е моята половинка в живота така да се каже бихме ли могли да бъдем заедно и ще бъдем ли щастливи заедно..?Какво е добре да направя за моето бъдещо развитие и моментът подходящ ли е?Благодаря Ви много за съдействието.Тя е родена на………..

  34. ЗА ГЕОРГИ: Не е вашата половинка. Дори и да се съберете заедно ще имате доста противоречия, като характери.

  35. Незнам трудно ми е да повярвам..Да тя в момента има мъж и дете но ме обича повече от 10 години и дано всичко не се обърка точно на края..Ние винаги сме принадлежали един на друг и тя ми показа че истинската любов съществува и в нашия брутален свят..Искрено вярвам че както всяко нещо и числата понякога правят грешки и че ще бъдем щастливи заедно колкото и да ни бъде трудно..Благодаря Ви много за вашето мнение.Пожелавам на читателите на уникалната Ви страница и на самата вас любовта да бъде вашата пътеводна светлина

  36. ЗА ГЕОРГИ: Благодаря ви и дано не таите напразни надежди.Искрено ви го пожелавам!

  37. Вярата надеждата и любовта са трите неща без които нашия живот няма смисъл..Вие ми казвате че трябва да забравя и за трите..?Съжалявам но не Ви разбирам..Обещавам да Ви пиша какво точно се е случило за да се убедите че не всичко е числа да думите действат подсъзнателно но както пише“…ще ги познаете по делата им..“.Всички звезди рано или късно изгасват и умират както и ние хората и от нас самите зависи колко ярко и продължително ще светим преди да се върнем там от където сме дошли…

  38. ЗА ГЕОРГИ: Не съм казала такова нещо-))) Аз съм от хората, които до последно носят вярата в себе си. Просто казах, че се надявам да греша. Да, ще очаквам развитието от вас. Искрено ви желая късмет и да получите толкова любов, колкото и давате!

  39. Иванка Тодорова Says:

    Здравейте ,Честита Нова Година ! Желая Ви много здраве и любов!Казвам се ……… Имам въпрос свързан с моя внук ,който според мен има проблем с наркотици .Мога ли да му помогна и как ? Казва се ……………

  40. ЗА ИВАНКА ТОДОРОВА: За съжаление, не можете да му помогнете, освен, ако той сам не поиска. Всичко друго няма смисъл. Аз не съм много убедена, че има такъв проблем. За трева ли говорим или за тежка дрога? Скоро гледах руските екстрасенси, които говореха точно за зависимите и решаваха един случай. Е,няма шанс, никакъв, ако самият човек не го направи сам. Това го казаха трима от водещите екстрасенси, като една от тях беше и черна ведьма, както казват.

  41. Стойчева Says:

    Здравейте,току-що публикувах коментар за друга ваша статия,където моля за съвет.А този съвет до голяма степен касае съпруга ми Георги.Написаното от вас се отнася и за него,но в момента има нужда от помощ-може ли на мейла ви да пратя данните му?

  42. ЗА Стойчева: Задайте конкретния си въпрос тук и напишете данните тук. Те няма да се виждат,тъй като коментарът ще чака одобрение

Вашият коментар