Интимно

Романтичен начин да кажем “Обичам те” на Св. Валентин

03.02.2010г. / 11 19ч.
Мария Дуковска
Романтичен начин да кажем “Обичам те” на Св. Валентин

Остават броени дни до един от най- емоционалните празници – Свети Валентин. Макар и в основата си той да е католически празник, манията по валентинките, романтичните жестове и подаръци завладява целия свят на 14 февруари.

У нас също вече е традиция, започне ли най-краткият месец, да виждаме навсякъде розови балони, сърчица и влюбени до уши двойки.

\n

Кои са обаче най-романтичните жестове за празника на влюбените?

\n

- Напишете му любовно послание в метрото
За по-смелите дами идеалното решение за подарък на любимия е да му напишете романтичното си послание, публикувано на табло в метрото. Така, навръх Свети Валентин, докато вашият любим мъж пътува за работа, може да види нежен стих, посветен на него. А авторът да сте вие!

\n

- Направете домашна торта във формата на сърце, върху която да изпишете любовното си послание;

\n

- Романтична вечеря за двама
Превърнете празника в незабравим, като приготвите за половинката си романтична вечеря, на свещи, на фона на любовни балади. За изненада посрещнете любимия вкъщи, облечена в секси бельо... или пък, както се пееше в една песен – “само по парфюм”...

\n

- Подарете му любовен стих. Ако не се осмелявате да му го напишете лично, то романтичната поезия е родила безбройни шедьоври. Сред българските класици в нежната литература са Дамян Дамянов, Евтим Евтимов, Христо Фотев.

\n

- Подарете му цвете. Една от най-големите изненади за мъжа е да му подарите роза. Просто така, ден преди празника, събудете го с една-единствена роза и му кажете вълшебните думи “Обичам те”. Може и да подплатите казаното с нежности под завивката. Това е най-сигурният начин да зарадвате мъжа до себе си...

\n

Не забравяйте, че романтиката е различна за всеки. Най-красивият подарък е, когато знаете, че той ще зарадва половинката ви и ще е искрен. За делата на сърцето все още няма цена, така че и без да е скъп подаръкът ви, той винаги може да е незабравим, ако проявите фантазия и желание!

* * *

Как да покажем любовта си
Какво е любовта според индонезийците
99-те най-романтични неща

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
VALU ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
магдалена ( преди 11 години )