Интимно

Какво да подарим за Свети Валентин?

11.02.2008г. / 11 48ч.
Аз жената
Какво да подарим за Свети Валентин?

Идва “Св. Валентин” – ами сега?

Трябва по някакъв по-специален начин да изразим своята любов. Това все пак не е обикновен ден и трябва да развъртим въображението си максимално, така че хем да изненадаме нашия любим, хем да не го шокираме. Хем да сме оригинални, хем да му хареса. Хем подаръкът да му остане като романтичен спомен, хем да не го намерим след няколко месеца захвърлен в коша с мръсните чорапи. Определено е много сложно да избереш подарък за мъж, особено пък по романтичен повод. За жените е лесно – плюшено мече, една кофа рози, парфюм, дрешка, количка, екскурзия... всичко става. Жените се радват и на малко, стига да е поднесено с много любов.

Но всяка дама би се чувствала наранена и нещастна, ако получи за “Св. Валентин” промоционален чадър или химикалка с фирмена щампа. Може да е скъп подарък, но не е личен.

Как е при мъжете? Те не придирят толкова. И отново опираме до вечно глозгащия ни въпрос – романтични ли са тези същества, направени от бучка кал? Оценяват ли романтичните жестове и има ли смисъл да ги правим?

Отговорът е индивидуален и оттам действията, които трябва да се предприемат.

Първо трябва да прецените дали скъпичкия оценява символични подаръци. Ако да – тогава лесна работа – няма нужда да търсите идеи, а да помислите кое би го развълнувало и трогнало максимално и да потърсите начин да го реализирате. Може би нещо, с което да му напомните за първата среща, за начина, по който сте се запознали? Ако сте се запознали в Интернет, сега е моментът за една ударна доза виртуален флирт. Както тогава. Ако сте се запознали на екскурзия можете отново да посетите същите места и да ги видите по нов начин.

Ако имате насреща прагматичен тип и достатъчно средства, за да покажете любовта си като задоволите страстта му към високите технологии, то тогава може да подарите нов лаптоп, i-pod, електронен бележник или последен модел мобилен телефон.

Ако вашият любим има интереси в областта на изкуството, то абонамент за любимото му списание, цикъл концерти или книга също би го зарадвало.

Ако е любител на силните усещания един скок с бънджи или състезание на картинг пистата, сигурно би вдигнало достатъчно адреналина му.

Ако е запален рибар...
Ако е запален спортист, велосипедист, любител фотограф и т. н. мъжките хобита са неизброими. Можете да му вземете нещо свързано с неговото любимо хоби, след като разбира се проверите, да не би вече да си го е купил. И разбира се тактично да му напомните, че вие сте по-важна от тези му занимания, но тъй като толкова много го обичате, искате той да се чувства свободен.

Следват класическите съвети за св. Валентин – секси бельо за теб и незабравима романтична нощ за двама ви. Сметана, шоколад, шампанско, бейлис и изкушения все в този ред... Единственото, за което трябва да се внимава е да не станете банални с толкова много класика.

Всичко за празника на влюбените “Свети Валентин”

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Kristiqn ( преди 11 години )
zdr az sym na 9 god i neznam kakvo ot izbroenite da podarq na maika mi i na ba6ta mi moje li malko pomo6t
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
sanelii ( преди 11 години )
Леле, на тази жена/Стояна/ и липсва толкова много любов,нежност,романтика!Явно не е била обект на мъжко внимание....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
Стояна ( преди 11 години )
Този псевдопразник на влюбените е измислен от находчивите търговци, за да изхарчим колкото се може повече пари за глупави и ненужни вещи - плюшени мечета, сърчица, балончета, купидончета, дрънкулки и прочее такива простотийки...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време